DONACIJE I KONTAKT

NA KOJE NAČINE MOŽETE DONIRATI

Svi koji žele pomoći našim misijama diljem svijeta mogu to učiniti na više načina; kupnjom ručno izrađenih krunica (preporučena cijena je 30 kuna), donacijom za krunice s relikvijom svetog Padre Pija (za više detalja pošaljite upit preko obrasca na dnu ove stranice) ručnih radova, uplatom 100€ na račun koje pokriva trošak godišnjeg školovanja jednog djeteta ili 600€ koliko košta školovanje bogoslova. U oba slučaja moguće je uplatiti donaciju i na rate i u kunama, sve u dogovoru sa sestrom Ignacijom.

Uplatom donacije za školovanje postajete kum djetetu i, ukoliko želite, možete dobiti fotografiju djeteta kojem pomožete kao i podatke u kojoj državi živi i školuje se. Za sve dodatne informacije, poput detalja koji se drugi predmeti uz krunice mogu kupiti ili naručiti u Misijskom centru, slobodno se obratite sestri Ignaciji ili na broj telefona 091 5582 324 ili putem obrasca (molimo Vas da prilikom slanja upita ili narudžbe navedete svoju kućnu adresu kako bi sestra čim prije mogla poslati pošiljku).

Podaci za uplatu donacija
Terezija Ribinski
Kralja Tomislava 22
31400 Đakovo
Addiko bank
HR 31 2500 0093 2230 4614 7
Za prekograničnu uplatu i međunarodno plaćanje:SWIFT/BIC CODE: HAABHR22
IBAN: HR31 2500 0093 2230 4614 7

 

Točne i ažurne podatke koliko se djece i bogoslova školuje zahvaljujući pomoći Misijskog centra Đakovačko-osječke nadbiskupije možete pronaći OVDJE.

Za sve donatore mole i Gospodinu zahvaljuju primatelji darova, kao i oni koji posreduju u donaciji.

Božji blagoslov!

Na fotografijama su samo primjeri krunica i narukvica za koje možete uplatiti donaciju Misijskom centru Đakovačko-osječke nadbiskupije. Za sve ostale informacije i upite, ispunite obrazac i sestra Ignacija će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

 

 

Ostali primjeri ručno izrađenih krunica u Misijskom centru

 

« 2 od 33 »