NA KOJE NAČINE MOŽETE DONIRATI

Svi koji žele pomoći našim misijama diljem svijeta mogu to učiniti na više načina; kupnjom ručno izrađenih krunica (preporučena cijena je 30 kuna), donacijom za krunice s relikvijom svetog Padre Pija (za više detalja pošaljite upit preko obrasca na dnu ove stranice) ručnih radova, uplatom 100€ na račun koje pokriva trošak godišnjeg školovanja jednog djeteta ili 600€ koliko košta školovanje bogoslova. U oba slučaja moguće je uplatiti donaciju i na rate i u kunama, sve u dogovoru sa sestrom Ignacijom.

Uplatom donacije za školovanje postajete kum djetetu i, ukoliko želite, možete dobiti fotografiju djeteta kojem pomožete kao i podatke u kojoj državi živi i školuje se. Za sve dodatne informacije, poput detalja koji se drugi predmeti uz krunice mogu kupiti ili naručiti u Misijskom centru, slobodno se obratite sestri Ignaciji Ribinski putem obrasca (molimo Vas da prilikom slanja upita ili narudžbe navedete svoju kućnu adresu kako bi sestra čim prije mogla poslati pošiljku).


*ukoliko donirate ili naručujete krunice ili narukvice, molimo navedite
adresu stanovanja u Vašoj poruci da bi Vam ih čim prije mogli poslati

 

PODACI ZA UPLATU DONACIJA

Terezija Ribinski
Kralja Tomislava 22
31400 Đakovo
Addiko bank
HR 31 2500 0093 2230 4614 7

Za prekograničnu uplatu i međunarodno plaćanje

SWIFT/BIC CODE: HAABHR22
IBAN: HR31 2500 0093 2230 4614 7

 

Točne i ažurne podatke koliko se djece i bogoslova školuje zahvaljujući pomoći Misijskog centra Đakovačko-osječke nadbiskupije možete pronaći OVDJE.

Za sve donatore mole i Gospodinu zahvaljuju primatelji darova, kao i oni koji posreduju u donaciji.

Božji blagoslov!

Na fotografijama su samo primjeri krunica i narukvica za koje možete uplatiti donaciju Misijskom centru Đakovačko-osječke nadbiskupije. Za sve ostale informacije i upite, ispunite obrazac i sestra Ignacija će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

 

 

Ostali primjeri ručno izrađenih krunica u Misijskom centru

 

« 1 od 52 »